AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyaret programı kapsamında AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, beraberlerinde kamu kurumlarının temsilcileriyle birlikte Şahsuvar ve çevre köylerde vatandaşlarla buluştu.

Programa; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Fatih Önalan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cemil Yatkın, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı. Köy ziyaretlerinde vatandaşların sorunları birebir dinlenerek ilgili kurumlara iletilmek üzere not alındı.

Programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’nin çalışmalarına ara vermesini sahada daha fazla vakit geçirmek için fırsata çevirdiklerini belirterek, “Milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yok. Şehirlerin ihtiyaçları bitmez. Biz de bu anlayışla her zaman sahada olmaya devam ediyoruz,” dedi. Açıkkapı ayrıca yapılan hizmetlerde oy kaygısı taşımadıklarını, devletin imkânlarını adaletle kullanmaya gayret ettiklerini vurguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise istişare toplantılarının sahadaki ihtiyaçların tespiti açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri doğrudan dinleyerek ilgili kurumlarla çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Hedefimiz; daha yaşanabilir, daha güçlü bir Elazığ inşa etmek,” ifadelerini kullandı.

Keleş ayrıca, Türkiye’nin savunma sanayinden sağlığa birçok alanda önemli mesafe kat ettiğine dikkat çekerek, “Tek düşüncemiz vatandaşa hizmet. Ülkemiz büyük adımlar attı, daha yapacak çok işimiz var,” dedi.