Elazığ Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen ve sektörde geniş bir yelpazeye hitap eden İnşaat, Mobilya, Emlak, İş Makineleri ve Yapı Teknolojileri Fuarı, bugün kapılarını ziyaretçilere açtı.
1-4 Mayıs tarihleri arasında Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuar, saat 13.00 ile 20.00 arasında gezilebilecek. Fuarda, inşaat ve yapı alanında faaliyet gösteren çok sayıda firma stantlarıyla yerini alırken, mobilya ve emlak sektöründen temsilciler de ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı bulacak.

Fuar, sadece sektör profesyonelleri için değil, ev sahibi olmayı planlayan vatandaşlar ile yapı teknolojilerine ilgi duyan tüm ziyaretçilere açık olacak. Etkinliğin, bölge ekonomisine canlılık kazandırması, iş birliklerini artırması ve Elazığ’ın sektörel potansiyelinin daha geniş kitlelere tanıtılması bekleniyor.
Dört gün sürecek fuar boyunca hem Elazığ’dan hem de çevre illerden yoğun katılım beklenirken, organizasyon şehrin ekonomik ve ticari hareketliliğine katkı sağlamayı amaçlıyor.





