Başkan Şerifoğulları: Elazığ’ın Geleceği İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz
Başkan Şerifoğulları: Elazığ’ın Geleceği İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kentsel dönüşüm kapsamında Nailbey, Çarşı, Sarayatik ve Akpınar mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Depreme dayanıklı konutların kazandırılması için çalışmalar hız kesmeden devam edecek.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kentsel dönüşüm kapsamında Nailbey, Çarşı, Sarayatik ve Akpınar mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Depreme dayanıklı konutların kazandırılması için çalışmalar hız kesmeden devam edecek.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin geleceğini güvence altına almak amacıyla kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam ediyor. Depreme dayanıklı, modern ve yaşanabilir konutlar kazandırmak için yoğun mesai harcayan Başkan Şerifoğulları, vatandaşların güvenli ve konforlu yaşam alanlarına kavuşmasını sağlamak adına kararlılıkla çalışıyor.
Kentsel Dönüşümde Kararlılık: Muhtarlarla Buluştu
Elazığ’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Nailbey, Çarşı, Sarayatik ve Akpınar mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları, dönüşüm sürecine ilişkin istişarelerde bulundu. Toplantıda, mahallelerde hayata geçirilecek projeler detaylı şekilde ele alınırken, muhtarlarla tam mutabakata varıldığı belirtildi.
Başkan Şerifoğulları, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Elazığ’ın daha güvenli ve modern bir şehir olması için tüm güçleriyle çalıştıklarını vurgulayarak, “Depreme dayanıklı yapı stoku oluşturmak, şehrimizi geleceğe güvenle taşımak adına attığımız her adım büyük önem taşıyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında, ilgili mahallelerimizin muhtarlarıyla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Vatandaşlarımızın desteğiyle bu süreci en sağlıklı şekilde yürüteceğiz” dedi.
Vatandaşlarla Görüşmelere Başlanıyor
Gerçekleştirilen toplantının ardından, belirlenen bölgelerde dönüşüm çalışmalarının hızla ilerleyeceği ve mahalle sakinleriyle birebir görüşmelere başlanacağı kaydedildi. Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın her köşesinde daha güvenli, modern ve estetik bir şehir yapısı oluşturmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Şehrimizin her mahallesinde dönüşüm sürecini vatandaşlarımızla el ele yürüteceğiz. Amacımız, Elazığ’ı daha yaşanabilir ve güçlü bir şehir haline getirmek” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.