AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni Programı’na katılarak çocukların sevinç dolu anlarına eşlik etti. Programda sünnet olan çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Keleş, organizasyonun oluşturduğu birlik ve dayanışma atmosferine dikkat çekti.

Başkan Şerifoğulları’ndan Mevlit Kandili Mesajı
Başkan Şerifoğulları’ndan Mevlit Kandili Mesajı
İçeriği Görüntüle

Çocukların mutluluğunun ve yüzlerindeki tebessümün en büyük kazanım olduğunu belirten Keleş, geleneksel değerlerin yaşatılmasına katkı sunan bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı.

Keleş, organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği bulunan Vakıflar Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere katkı sağlayan kurum ve kişilere teşekkür ederek, sünnet olan çocuklara sağlıklı ve başarılı bir gelecek temennisinde bulundu.

H Mt Hasw Wg A E Wxa P