AK Parti Elazığ Gençlik Kolları teşkilat çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Esat Akdağ’ın başkanlığında, İl Gençlik Kolları Başkanı Koray Adsız’ın katılımıyla ilçe ve belde başkanları toplantısı düzenlendi.
Toplantıda teşkilat çalışmaları, ilçe ve beldelerde yürütülen faaliyetler ile gençlik kollarının saha çalışmaları değerlendirildi. Teşkilatın çalışmalarının daha etkin ve koordineli şekilde sürdürülmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle gerçekleştirildi.
AK Parti Elazığ Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada, toplantının teşkilat çalışmaları açısından hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.




