Elazığspor Teknik Değişiklik Sonrası Gövde Gösterisi Yaptı: 6-0
Elazığspor Teknik Değişiklik Sonrası Gövde Gösterisi Yaptı: 6-0
İçeriği Görüntüle

Taraftar yasağının sona ermesiyle birlikte ilk kez Elazığspor’un başında sahaya çıkacak olan Sarıgül, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, Elazığlı futbolseverleri tribünlerde takımlarına destek olmaya davet etti.

Yeni teknik direktör olarak takımın başında zorlu bir sürece girdiklerini belirten Sarıgül, taraftar desteğinin önemine vurgu yaptı. Sarıgül, “Hafta sonu oynayacağımız Karaman FK maçında hedefimiz sahada mücadele gücü yüksek, izleyenlere keyif veren bir futbol ortaya koymak. Bunun için en büyük motivasyonumuz, tribünleri dolduracak taraftarlarımızın desteği olacak. Hep birlikte bu maçı Elazığspor ruhuna yakışır şekilde geçireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığspor, yeni teknik direktörüyle birlikte moral bulmayı ve taraftarlarının önünde galibiyetle çıkışa geçmeyi hedefliyor.