Elazığ U13 Futbol Ligi’nde 2025-2026 sezonu, 4 takımın katılımıyla çift devreli lig usulüne göre oynanan 10 haftalık karşılaşmaların ardından sona erdi. Sezon boyunca istikrarlı bir performans ortaya koyan Elazığ Yol Spor Kulübü, son maçında Elazığ İl Özel İdarespor karşısında sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Bu sonuçla birlikte Elazığ Yol Spor, ligi namağlup tamamlayarak 17 puan topladı ve sezonun şampiyonu oldu. Elde edilen başarı, kulübün altyapı çalışmalarının ve istikrarlı gelişim sürecinin bir yansıması olarak değerlendirildi.
Elazığ Yol Spor Kulübü bünyesinde yürütülen altyapı faaliyetlerinin, sporcuların fiziksel ve teknik gelişiminin yanı sıra disiplin, takım ruhu ve sosyal uyum gibi alanlarda da katkı sunduğu belirtildi. Kulüp yönetimine ve koordinasyon sürecinde görev alan isimlere de katkılarından dolayı teşekkür edildi.





