Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen İl Sağlık Müdürleri Toplantısı, Türkiye’nin 81 ilinden sağlık müdürlerini bir araya getirdi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, illerde yürütülen sağlık hizmetleri, devam eden projeler ve planlanan yatırımlar detaylı şekilde ele alındı.
Toplantıda, sağlık altyapısının güçlendirilmesi, sağlık tesislerinin kapasitesinin artırılması, personel planlaması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesi konuları gündeme geldi. İl sağlık müdürleri, kendi illerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunurken, deneyim ve önerilerini diğer katılımcılarla paylaştı.
Elazığ İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Gecekuşu da toplantıda şehrin sağlık hizmetleri, devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının, sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırması ve iller arası iş birliğini güçlendirmesi bekleniyor.




