Elazığ’da üniversite güvenliğinin sağlanması ve kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Emeğe Saygı, Alın Terine Vefa
Başkan Şerifoğulları’ndan Emeğe Saygı, Alın Terine Vefa
İçeriği Görüntüle

H R2 Du Xb X M Agk2Gq

Toplantıda, üniversitelerde öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla yürütülen çalışmalar ele alındı. Üniversite çevresinde alınan güvenlik tedbirleri, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon konuları değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca mevcut uygulamalar gözden geçirilerek, üniversite güvenliğinin daha etkin şekilde sağlanmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.