Gerçekleştirilen görüşmede; enerji ve madencilik sektörünün mevcut durumu, sektörün karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Sektörün gelişimi, yatırım ortamının güçlendirilmesi ve madencilik faaliyetlerinin daha etkin şekilde sürdürülebilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Görüşmede ayrıca Miryıldız Holding’in yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü çalışmalar, yatırımları ve faaliyetleri hakkında Bakan Bayraktar’a bilgi verilirken, enerji ve madencilik alanındaki gelişmeler konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Miryıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yıldız, görüşmeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, enerji ve madencilik sektörünün mevcut durumu, sektörümüzün karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine verimli bir değerlendirme gerçekleştirdik. Miryıldız Holding’in yurt içi ve yurt dışındaki çalışmalarını da paylaşma fırsatı bulduk. Sektörümüzün gelişimine katkı sunacak iş birlikleri ve çözüm odaklı adımların önemine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.





