Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Elazığ’da Vali Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Aksu’ya MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir ile Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Ömer Bankur eşlik etti.

Keban Devlet Hastanesi'nde Çalışmalar Hızla İlerliyor
Keban Devlet Hastanesi'nde Çalışmalar Hızla İlerliyor
İçeriği Görüntüle

H Rce C9 F W M A E L X1 S

Elazığ Valiliğinde gerçekleşen ziyarette, Vali Numan Hatipoğlu ile MHP heyeti arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin kentteki çalışmalar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerin ele alındığı bir buluşma kapsamında gerçekleştiği belirtildi.

Vali Hatipoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, İl Başkanı Oğuzhan Demir ve Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Ömer Bankur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.