Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görev değişimi süreci tamamlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı kadrosuna uzman olarak görevlendirilen Ahmet Demirdağ’dan boşalan müdürlük görevine sanat tarihi uzmanı Kadir Atıcı getirildi.
Göreve başlamasının ardından Atıcı ile önceki müdür Demirdağ, Valilik makamında kabul edildi. Gerçekleşen kabulde kurumlar arası koordinasyon, kültür ve turizm alanındaki çalışmalar ile ilin kültürel mirasının korunmasına yönelik yürütülecek faaliyetler ele alındı.
Valilik makamında gerçekleşen görüşmede yeni İl Müdürü Atıcı’ya görevinde başarı dilekleri iletilirken, Demirdağ’a görev süresi boyunca yürüttüğü hizmetler dolayısıyla teşekkür edildi. Kurumsal görev değişiminin ardından müdürlükte yeni dönem çalışmalarının planlama sürecine geçildi.






