Elazığlı Abdulhadi Turus, YTB Başkanlığı Görevine Asaleten Atandı
Elazığlı Abdulhadi Turus, YTB Başkanlığı Görevine Asaleten Atandı
İçeriği Görüntüle

Elazığ’da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yürütülen İşgücü Uyum Programı kapsamında okullarda görevlendirilmek üzere 105 kişilik personel alımı yapılacak. Program ile eğitim kurumlarında temizlik, bakım ve destek hizmetlerinde görev alacak personelin istihdam edilmesi planlanıyor.

Başvurular 6 Mart ile 10 Mart tarihleri arasında alınacak. Programa katılmaya hak kazanan adaylar 30 Mart tarihinde görevlerine başlayacak. Yaklaşık 9 ay sürecek olan programın 31 Aralık tarihinde sona ermesi planlanıyor.

Program kapsamında görevlendirilecek katılımcılar haftada 3 gün çalışacak ve günlük 1.375 TL ücret alacak. Personeller, okullarda temizlik, bakım-onarım, düzen ve çeşitli destek hizmetlerinde görev yapacak.

Programa başvurmak isteyen adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olması, 18 yaşını tamamlamış bulunması, emekli olmaması ve son bir ay içerisinde sigortalı bir işte çalışmamış olması şartları aranıyor.

Başvurular Alo 170 hattı, İŞKUR e-Şube sistemi ve İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Program kapsamında alınacak personel ise yapılacak kura ile belirlenecek.