Fecir Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla yurt dışında yürüttüğü yardım faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Dernek, hayırsever bağışçıların katkılarıyla Pakistan’da 1000 kişilik iftar organizasyonu düzenledi.

Farklı coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlayan dernek, Ramazan ayının bereketini paylaşmak adına çeşitli ülkelerde iftar programları gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda daha önce Gazze ve Kenya’da kurulan iftar sofralarının ardından Pakistan’da da geniş katılımlı bir iftar programı düzenlendi.

Mayıs Ayında Yurt Genelinde 82 Bin 481 Gıda Denetimi Gerçekleştirildi
Mayıs Ayında Yurt Genelinde 82 Bin 481 Gıda Denetimi Gerçekleştirildi
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen organizasyonla yüzlerce kişi aynı sofrada bir araya gelirken, bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramında bulunuldu. Dernek tarafından yürütülen çalışmaların Ramazan ayı boyunca farklı bölgelerde devam edeceği bildirildi.