AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice ilçesinde yapımı sürdürülen 10 yataklı Sivrice İlçe Devlet Hastanesi inşaat alanını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İnşaat sürecindeki son durumu yerinde inceleyen Keleş, projenin tamamlanmasıyla birlikte Sivrice'de sağlık hizmetlerinin daha modern ve donanımlı bir ortamda sunulacağını ifade etti.

Modern fiziki yapısı ve sağlık altyapısıyla ilçenin önemli ihtiyaçlarından birine cevap verecek olan hastanenin, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

Erol Keleş’ten Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne Ziyaret
Erol Keleş’ten Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Sivrice İlçe Devlet Hastanesi'nin hizmete açılmasıyla birlikte hem ilçe sakinlerinin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaşması hem de bölgedeki sağlık kapasitesinin güçlenmesi bekleniyor.

H My Ren V X U A Aend H