AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen Türkiye–Moğolistan temaslarına katıldı. Türkiye–Moğolistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı İbrahim Ufuk Kaynak ve beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Moğolistan–Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Zulpkhar Sarkhad ve beraberindeki heyeti ağırladı.

H V Evg Gm W U A Ac N O5

Görüşmede, Türkiye ile Moğolistan arasındaki tarihî dostluk bağlarının yanı sıra iki ülkenin parlamentoları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik konular değerlendirildi. İkili ilişkilerin daha ileriye taşınması için yapılabilecek ortak çalışmalar da gündeme geldi.

H V Evg Gh W0 A A Mz Dp

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş, Türkiye ve Moğolistan arasındaki dostluk ve iş birliğinin önümüzdeki dönemde daha da güçlenmesini temenni ederek konuk heyete teşekkür etti.

AK Parti’den Eğitim-Bir-Sen Genel Kurulu’na Katılım
AK Parti’den Eğitim-Bir-Sen Genel Kurulu’na Katılım
İçeriği Görüntüle

H V Evg Gz X M A A Hq Qv