Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Afetten Etkilenen Gençlerin Güçlendirilmesi Destek Programı” çerçevesinde, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) öncülüğünde Elazığ’da gençlere yönelik çeşitli farkındalık etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Üç gün boyunca sürecek program kapsamında gençler; bilinçlendirme seminerleri, film gösterimleri, söyleşiler ve şehir gezileriyle bir araya gelecek. Etkinlikler, hem afet bilincinin artırılmasını hem de gençlerin sosyal ve kültürel yönden desteklenmesini amaçlıyor.

Eskişehir Elazığlılar Derneği’nden Ahde Vefa Etkinliği
Eskişehir Elazığlılar Derneği’nden Ahde Vefa Etkinliği
İçeriği Görüntüle

17-19 Ekim tarihleri arasında Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklerin açılış programı 17 Ekim Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak.