Elazığ Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Mahallemde Şenlik Var" programıyla çocukları ve ailelerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Yaz Şenlikleri 24 Temmuz Cuma günü saat 19.00 ile 21.00 arasında Perşembe Pazarı Alanı'nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenlenirken, ailelerin de keyifli vakit geçirebileceği sosyal bir ortam oluşturulacak.
Yaz tatilini renkli etkinliklerle değerlendirmeyi amaçlayan Elazığ Belediyesi, tüm vatandaşları şenliğe davet ederek çocukların unutulmaz bir akşam yaşaması için hazırlıklarını tamamladı.
Belediye yetkilileri, düzenlenecek Yaz Şenlikleri'nin mahalle kültürünü güçlendirmeyi, çocukların sosyal etkinliklerle buluşmasını sağlamayı ve ailelerin birlikte kaliteli zaman geçirmesine katkı sunmayı hedeflediğini belirtti. Etkinliğe tüm Elazığlı vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.




