Anahtar Parti Elazığ İl Başkanı İbrahim Halil Sarışın, Polis Haftası kapsamında bir kutlama mesajı yayımladı. Sarışın, mesajında Türk Polis Teşkilatı’nın milletin huzuru ve devletin güvenliği açısından üstlendiği kritik göreve vurgu yaptı.

Sarışın, gece gündüz demeden görev yapan emniyet mensuplarının büyük bir fedakârlık ve sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini belirterek, polis teşkilatının toplumun güvenliğinin sağlanmasında temel unsurlardan biri olduğunu ifade etti.

Elazığ'da otomobil ile traktör çarpıştı: 5 yaralı
Elazığ'da otomobil ile traktör çarpıştı: 5 yaralı
İçeriği Görüntüle

Açıklamasında, görevleri başında hayatını kaybeden polislerin unutulmadığını da vurgulayan Sarışın, şehit polisleri rahmetle, gazileri ise minnetle andı. Görevde bulunan tüm emniyet personeline sağlık, huzur ve başarı temennisinde bulunuldu.